Η Κωνσταντίνα προτείνει μάσκες και εξατομικευμένες θεραπείες μαλλιών ενόψει Χριστουγέννων

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Κωνσταντίνα μας προτείνει μάσκες και εξατομικευμένες θεραπείες μαλλιών. Τα υπέροχα μαλλιά είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κούρεμα ή ένα χρώμα. Στο My Hair Salon η Κωνσταντίνα δίνει συμβουλές και προτάσεις ώστε να ενυδατωθούν τα μαλλιά και να φαίνονται πιο λαμπερά και υγιή.

Η ενυδάτωση των μαλλιών είναι απαραίτητη καθώς χρειάζονται ορισμένες προϋποθέσεις για να δείχνουν υγιή, δυνατά και όμορφα. Αν δεν είναι σωστά ενυδατωμένα, τα μαλλιά θα φαίνονται αδύναμα, εύθραυστα, θαμπά, μπερδεμένα ή θα πέφτουν πολύ εύκολα. Σε γενικές γραμμές ο λόγος που τα μαλλιά μπορεί να έχουν τέτοια εμφάνιση είναι μια φτωχή διατροφή, η ηλιακή ακτινοβολία ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, όπως για παράδειγμα το χλώριο που περιέχουν οι πισίνες.

Όπως η σωστή ενυδάτωση, έτσι και η οξυγόνωση των μαλλιών είναι εξίσου καλή, ειδικά λόγω του ότι τα βοηθά να φαίνονται καλύτερα και να είναι πιο υγιή. Το οξυγόνο βοηθά στην αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής και των κυττάρων.

Μετά από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι του καλοκαιριού, η κατάλληλη θεραπεία ενυδάτωσης επιτυγχάνει να θρέφει βαθιά και να ενυδατώνει τα λεπτά και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Οι θεραπείες αναδόμησης και ενυδάτωσης είναι οι βασικές θεραπείες που επαναφέρουν τα μαλλιά σε υγιή κατάσταση, από τις επιδράσεις που δέχονται από τον ήλιο, το νερό, τον αέρα, τις τεχνικές εργασίες και το συχνό ίσιωμα των μαλλιών. Η θεραπεία ενυδάτωσης βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την υγρασία τους και να παραμείνουν υγιή. Το αποτέλεσμα της ενυδάτωσης είναι ορατό στα μαλλιά μας. Γίνονται ελαστικά, λεία και λαμπερά. Η θεραπεία αυτή λειτουργεί, προσθέτοντας ενυδατικά συστατικά εσωτερικά, για να διατηρήσει την ελαστικότητα των μαλλιών, ακόμη περισσότερο όμως εξωτερικά, μαλακώνοντας και λειαίνοντας τα λέπια της τρίχας. Έτσι τα βοηθά να μείνουν κλειστά, ώστε να μην υπάρχουν απώλειες από το εσωτερικό της και να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ασθένειες και προβλήματα με τα μαλλιά. Γι’ αυτό κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με την Κωνσταντίνα στο My Hair Salon κι απολαύστε υγιή και φωτεινά μαλλιά για να λάμπετε στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος