Ταυτοποιήθηκε ένας 19χρονος – Αφαίρεσαν τμήματα διαμερισμάτων συνολικής αξίας 205.000 ευρώ!

Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, διακεκριμένη κλοπή που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα σε πολυκατοικία στο Μεσολόγγι.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενέργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με συνεργούς του, που αναζητούνται, μεταξύ 7 και 12 Οκτωβρίου, αφαίρεσαν από πολυκατοικία 20 συνθέσεις κουζίνας, 32 ντουλάπες, 48 μπαλκονόπορτες, 67 παράθυρα, 85 πόρτες, 390 ασφάλειες από πίνακες ηλεκτροδότησης και 660 διακόπτες και πρίζες! Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από την διάπραξη της κλοπής εκτιμάται στο χρηματικό ποσό των 205.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του νεαρού θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη και τον εντοπισμό των συνεργών του.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος