Δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής Κυριακίδη – Τι λέει ο παίκτης

Ο έμπειρος κίπερ του Παναιτωλικού Δημήτρης Κυριακίδης, με αφορμή τα όσα έχουν αναφερθεί για εκείνον και το μέλλον του, τοποθετήθηκε σχετικά στο Gazzetta.gr.

Η τοποθέτηση του Κυριακίδη: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι σε σχέση με τα γραφόμενα στο άρθρο για το μέλλον μου. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα του Παναιτωλικού και θα εξακολουθήσω ως επαγγελματίας που είμαι – και λειτουργώ έτσι – να προπονούμαι υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Ντίμας».

Δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής Κυριακίδη

Η μεταγραφική περίοδος έληξε και ένα «κεφάλαιο» που υπήρχε σε εκκρεμότητα στον Παναιτωλικό ήταν εκείνο του Δημήτρη Κυριακίδη. Ο 33χρονος γκολκίπερ ενημερώθηκε τον Μάιο πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και από τον Ιούλιο βρίσκονταν σε άδεια, με σκοπό να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και γενικότερα να διευκολυνθεί. Τελικά όμως δεν κατέστη δυνατό να συμφωνήσει με κάποια ομάδα και με αφορμή αυτό, κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο επιστροφής του στα «καναρίνια». «Κατηγορηματικά όχι. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα», είναι η ξεκάθαρη τοποθέτηση από το Emileon και αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο έμπειρος κίπερ μόνο τυπικά θα ανήκει στα «καναρίνια». Η απόφαση είναι ειλημμένη, δεν αλλάζει και ο Κυριακίδης θα προπονείται μόνος του, καθώς αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο σώμα».

Οι λόγοι παραμένουν αδιευκρίνιστοι, αλλά η ουσία δεν αλλάζει, ενώ στο Αγρίνιο έχουν να λένε για το γεγονός πως δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για τη λύση της συνεργασίας τους, όταν και προσέφεραν σχεδόν το 50% των απολαβών του ως αποζημίωση, με σκοπό να πει το «ναι» στο «διαζύγιο». Όπως στο παρελθόν συνέβη με αρκετούς άλλους παίκτες. Όμως επί περίπου τρεις μήνες δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και γενικά στον σύλλογο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει τόσες συμμετοχές όσες καμία προηγούμενη (σ.σ. και να εισπράξει τα αντίστοιχα χρήματα) και να κληθεί στην Εθνική.

ΠΗΓΗ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος