Ανακοινώθηκε ο «Κολοσσός» και πιάνει αμέσως δουλειά

Προπονητής του Παναιτωλικού θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας από εδώ και στο εξής, αφού ανακοινώθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 η έναρξη συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 42χρονος τεχνικός βρέθηκε στο Αγρίνιο από την Πέμπτη, γνωρίστηκε με τους νέους του ποδοσφαιριστές, ξεναγήθηκε στο ΕΜΙΛΕΟΝ και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο «Κολοσσός» θα κάνει την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (12/1, 17:00) και θα καθοδηγήσει την Κυριακή τα «καναρίνια» στο Περιστέρι, κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Ατρόμητο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αναλαμβάνει από σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας και το απόγευμα (ώρα 5.00) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας. Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας».

Δέλλας: «Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των λόγων»

Μετά τις υπογραφές, ο Τραϊανός Δέλλας ανέφερε στις πρώτες τους δηλώσεις ως προπονητής του Παναιτωλικού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν και των ανθρώπων που διοικούν. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των λόγων. Μέσα από τη σκληρή δουλειά τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του Παναιτωλικού».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος