Το Σάββατο 5 Μαΐου

Το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ., σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου, διοργανώνουν περιπατητική διαδρομή το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στις 9:30 το πρωί (η εκκίνηση θα γίνει από το Δημοτικό Σχολείο της Άνω Μυρτιάς).

«Στην εκδρομή θα διασχίσουμε το μονοπάτι από την Άνω στην Κάτω Μυρτιά και θα πάρουμε πληροφορίες για τη γύρω περιοχή, τον παλιό οικισμό, αλλά και για τον νερόμυλο που λειτουργεί στην περιοχή. Στο τέλος του μονοπατιού και μέσα στο φυσικό τοπίο θα γίνει ένα βιωματικό εργαστήρι από το Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Κωστούλα Μάκη (ΜΑ, Ph.D), που θα στηρίζεται στους τρόπους με τους οποίους το σπίτι ως κοινωνικός χώρος συνομιλεί με το φυσικό στοιχείο. Θα αναζητηθούν επίσης οι περιβαλλοντικές επιδράσεις στην κατοικία» αναφέρει για την εκδρομή το Κέντρο Πρόληψης.

Στην ομάδα θα συμμετέχουν συνολικά 25 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση ΕΔΩ) στη διεύθυνση [email protected], από Παρασκευή 20/04/2018 έως και Δευτέρα 30/04/2018 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410 55275 και 26410 28770, Ζάβρας Γιάννης). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος