Απόφαση σχετικά με την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης για τη δέκατη τρίτη (13η) δόση του επιδόματος σίτισης εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας, που υπογράφει η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνική Αλληλεγγύης, Θεάνω Φωτίου.

Σύμφωνα με την απόφαση, η πίστωση των χρημάτων θα γίνει την Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016, σε 148.048 δικαιούχους του προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης». Το συνολικό ποσό που θα μοιραστούν οι δικαιούχοι ανέρχεται σε 16.654.980€.

Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα σίτισης κυμαίνεται από 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος που είχαν όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Παράλληλα, θυμίζουμε, ότι τα προγράμματα για την αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης (επιδότηση σίτισης, επιδότηση ενοικίου και δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος), θα παραταθούν έως το τέλος του 2016.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Η΄ΤΡΙΤΗ??? ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ??? ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 1η ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here