Δήλωση του Σταύρου Καραγκούνη για τις επικείμενες εθνικές εκλογές

Δήλωση εν όψει των Εθνικών Εκλογών έκανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Καραγκούνης. Τονίζει μεταξύ άλλων: «Να βάλουμε τις βάσεις για μια Ελλάδα με ουσιαστική ανάπτυξη για όλους».

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που άνοιξε την όρεξη στο παλιό πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα και στους ακραίους συντηρητικούς κύκλους ανήκει πια στο παρελθόν» υπογραμμίζει ο κ. Καραγκούνης και μιλάει για μια από τις μακροβιότερες θητείες Έλληνα Πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της οποίας «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να συγκρουστεί με συμφέροντα και παρωχημένες πολιτικές που μας οδηγήσαν σε οικονομικό αδιέξοδο».

Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη «η χώρα κατάφερε να βγει από τα μνημόνια, να βγει σε ξέφωτο, χάρη στις θυσίες και στους κόπους του ελληνικού λαού»

Εν όψει των Εθνικών Εκλογών, μιλάει για το διακύβευμα της 7ης Ιουλίου: «Να μη γυρίσουμε ξανά στις μαύρες μέρες της λιτότητας και των μνημονίων. Να γυρίσουμε σελίδα κλείνοντας οριστικά την πόρτα σε αυτούς που καιροφυλακτούν για να βυθίσουν τη χώρα στην αστάθεια και το χάος».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος