Κάλεσμα του Ε.Σ.Α. στα μέλη του

Κάλεσμα απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για την τρίτη και οριστική ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του. Η Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας (Παπαστράτου 53, 1ος όροφος).

Αναλυτικά η πρόσκληση του Ε.Σ.Α.:

«Σας καλούμε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 6.00 μμ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας (Παπαστράτου 53, 1ος όροφος), στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών του Συλλόγου μας για το 2018.

ΘΕΜΑΤΑ

  • Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  • Διοικητικός Απολογισμός – Προγραμματισμός – έγκριση (εισηγητής Μπεσίνης Παναγιώτης).
  • Οικονομικός Απολογισμός 2017 – Προϋπολογισμός 2018 – έγκριση ( εισηγητής Καλαιτζόπουλος Αποστόλης).
  • Θερινό πενθήμερο για το 2018. Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σύνολο της αγοράς από 22/3/18 έως 28/3/18. Η πρόταση του Δ.Σ. (εισήγηση Παπαζήση Χάιδω) – λήψη απόφασης.
  • 4η αξιολόγηση – αλλαγές που έχουν ψηφιστεί, αυτές που αναμένονται να ψηφιστούν άμεσα και οι συνέπειες που θα επιφέρουν σε εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους (εισηγητής Καραλής Θάνος).
  • Έκτακτα θέματα.

Συνάδελφοι – Συναδέλφισες

Υ.Γ. 1: Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι τελική και η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως απαρτίας.
Υ.Γ. 2: Σας καλούμε να δώσετε μαζικά το παρόν στην κορυφαία διαδικασία του Συλλόγου μας με την φυσική σας παρουσία, τις απόψεις σας και τους προβληματισμούς σας.
Υ.Γ. 3: Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή προς όλους τους συναδέλφους εμπόρους – μέλη και μη μέλη του Συλλόγου – με δικαίωμα παρέμβασης για όλους.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος