Εκδήλωση για το βιβλίο το Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Το βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή «Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα» παρουσιάζει το Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΑΠΑΔ) του Παντείου Πανεπιστημίου. Ένα βιβλίο για την συμπεριφορά, τη συντροφικότητα και τις σχέσεις μεταξύ των νεαρών, αλλά και ηλικιωμένων ζευγαριών.

Ο συγγραφέας, μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, κατάγεται από την Πογωνιά Βόνιτσας και είναι γεωπόνος, Διδάκτωρ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Ερευνητής στο Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων ΕΛΓΟ «Δήμητρα».

Η εκδήλωση θα γίνει με την συνεργασία της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας και των Εκδόσεων «Αιτωλοακαρνανικός Τύπος» το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ώρα 12,15΄ στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα του Παντείου Πανεπιστημίου. Θα προλογίσει η πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου κα Ισμήνη Κριάρη. Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Μπίθας, και ο καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας Παναγιώτης Κοντός. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας. Η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του συγγραφέα, θ’ ακολουθήσουν δε ερωτήσεις και συζήτηση.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος