Το «Stand up comedy – On the Road» με τους Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο έρχεται στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο «Μικρό Θέατρο», την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 21:00 και 22:30.

Πρόκειται για δύο από τους καλύτερους stand up κωμικούς της νέας γενιάς με πάνω από 500 παραστάσεις στο ενεργητικό τους. Ο Μιχάλης και ο Βύρων παίρνουν τα καλύτερά τους κείμενα και σας παρουσιάζουν την ολοκαίνουριά τους stand up comedy παράσταση.

Με συνεχόμενες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης μέχρι το Βόλο και από τους Παξούς μέχρι τις Σέρρες οι δύο σκληραγωγημένοι stand up κωμικοί έχουν παρουσιάσει τα κείμενά τους σε θέατρα, σε μπαρ, σε ρακάδικα και σε σε όλα τα είδη καφενείων: σε παραδοσιακό καφενείο, σε συνεργατικό καφενείο, σε καφετέρια, σε café, σε chill out café, σε lounge cafe, chill out lounge cafe, ε πανεπιστήμια, γηροκομεία, σε κοπές πίτας και άλλες εκδηλώσεις.

Σας περιμένουν την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 21:00 και στις 22:30 στο «Μικρό Θέατρο» (Κέντρου 26, Αγρίνιο). Τηλέφωνο κρατήσεων: 26410 46619. Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος