Δύο παραστάσεις το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Η παιδική παράσταση του χειμώνα «Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι», σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη, ταξιδεύει στο Αγρίνιο και το Παπαστράτειο Μέγαρο για δύο παραστάσεις το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου (17:15 και 19:15).

Προπώληση εισιτηρίων στο Παπαστράτειο Μέγαρο (τηλ.: 26410 24767). Τιμές: 8€ προπώληση, 10€ ταμείο. Περισσότερες πληροφορίες – 6974797109.

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών).

Την παράσταση ετοίμασε και παρουσιάζει το Μικρό Θέατρο Λάρισας σε όλη την Ελλάδα. Παρουσιάζει και στο Αγρίνιο το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν, σε πραγματικά θεατρική απόδοση.

Λίγα λόγια για το έργο…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκριμ μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με εννιαμελή θίασο, σε μια πολύ προσεγμένη και άκρως κατάλληλη για παιδιά διασκευή και σκηνοθεσία από τον Γιώργο Πούλη.

Η ιστορία της Χιονάτης, με την κακιά μητριά της, την μάγισσα, το βασιλόπουλο, τα ζώα του δάσους και τους 7 Νάνους. Μια μητριά που από την ζήλια της για το ποια είναι πιο όμορφη, την καταδίκασε και την κυνήγησε με την βοήθεια του κυνηγού. Δεν τα κατάφερε όμως προσπαθώντας ξανά με το δηλητηριασμένο μήλο να πάρει τα πρωτεία της ομορφότερης..

Δεν υπολόγισε όμως την αγάπη του βασιλόπουλου, την καλοσύνη της χιονάτης και την αγάπη των επτά νάνων!

Συντελεστές

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΚΛΕΛΙΑ ΦΕΛΕΣΑΚΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ, ΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΑΝΙΗΛ, ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΑΡΙΑΝΑ ΜΠΑΡΤΖΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΔΗ-ΨΑΡΑΚΟΥ.
Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ.
Σκηνογραφία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ.
Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ.
Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ.
Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ.
Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ.
Δημόσιες σχέσεις: ΜIKRO THEATRO.
Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ.
Κίνηση-χορογραφίες: ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ.
Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος