Στο «Μικρό Θέατρο» το Σάββατο 21 Απριλίου η Ξένια Καλογεροπούλου

Την ηθοποιό Ξένια Καλογεροπούλου υποδέχεται το «Μικρό Θέατρο» Αγρινίου (Κέντρου 26), το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 18:00, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μάρτη και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο. Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση του νέου της βιβλίου για παιδιά «Παραμύθια με την Ξένια, λίγο φοβιστικά».

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την Ξένια Καλογεροπούλου να αφηγείται με τον ξεχωριστό της τρόπο ένα από τα παραμύθια της! Επιλέγει τέσσερα συναρπαστικά ευρωπαϊκά παραμύθια γεμάτα δράση και περιπέτεια και ο Φίλιππος Φωτιάδης τα ζωντανεύει με μια ξεχωριστή εικονογράφηση. Μετά την αφήγηση, θα ακολουθήσουν θεατρικό παιχνίδι και βιωματικές δράσεις με τη θεατρολόγο Άννα Παπαφίγκου.

Η Ξένια Καλογεροπούλου…

Ηθοποιός, ιδρύτρια του θεάτρου Πόρτα, συγγραφέας παιδικών θεατρικών έργων,όπως ο Οδυσσεβάχ, η Ελίζα, η Πεντάμορφη και το τέρας, η Οικογένεια Νώε, ο Ελαφοβασιλιάς και το Σκλαβί, το οποίο και απέσπασε τον Νοέμβριο του 2001 το βραβείο δραματουργίας Κάρολος Κουν. Με αγάπη και εκτίμηση προς τον μικρό άνθρωπο που λέγεται παιδί, δημιουργεί χρόνια τώρα μέσα από την συγγραφή της, μύθους, χαρακτήρες, σχέσεις, ιστορίες και περιπέτειες για μικρούς και μεγάλους. Ιστορίες που δημιουργούν αυτό το μοναδικό θέατρο για παιδιά στο θέατρο Πόρτα, που πιστεύει στο μυαλό, στο χιούμορ και τη σκέψη του παιδιού, ανοίγοντας δρόμους και κόσμους με περισσότερα σκαλοπάτια φαντασίας.

Μικρό Θέατρο

Τηλ. 2641046619
Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος