Με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της η ομάδα της Καλαμπάκας ξεπέρασε και το εμπόδιο του Άρη Αιτωλικού. Οι Αιτωλοακαρνάνες δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο 17′ με τον Γ. Γραβάνη, ενώ λίγο αργότερα (39′) ο Γκόβαρης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασσικές ευκαιρίες και εν τέλει να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Διαιτητής ήταν ο Καρατέρπος (Κοζάνης).

Μετέωρα (Αντωνίου): Γεωργίου, Σιούτας, Αγγελάκης, Γκόβαρης, Χριστοδουλόπουλος, Αυγέρος (89′ Σιαμούτης), Παπαγεωργόπουλος (84′ Παπανικολάου), Μαντζάνας (72′ Μ. Γραβάνης), Βουλτσίδης, Κωστής, Γ. Γραβάνης.

Άρης Αιτωλικού (Ζήκος): Ζέβρας, Καλοκαίρης, Χονδρογιάννης (89′ Μάνθος), Παναγιωτόπουλος (77′ Ελευθεριάδης), Πατσέας, Τζαμαλής, Τσάμης, Γρηγοριάδης (44′ Κόκκαλης), Γαβριήλ, Κολοβέσης, Καβαλιέρης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι στην έδρα του, την ΑΕ Μεσολογγίου, η οποία παρότι σε αυτή την αγωνιστική δεν αγωνίστηκε παρέμεινε στο +6 από τα δεύτερα Τρίκαλα, αφού στραβοπάτησαν στην Άρτα. Αξιοσημείωτο δε ότι η ΑΕΜ έχει έναν αγώνα λιγότερα από τα Τρίκαλα.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος