Για δύο παραστάσεις στο Παπαστράτειο

Τo Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει στο Αγρίνιο και το Παπαστράτειο Μέγαρο το παραμύθι «Η Σταχτοπούτα» του Charles Perrault, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη, το Σάββατο 23 Μαρτίου (17:15 και 19:15). Προπώληση εισιτηρίων: 8 ευρώ. Ταμείο: 10 ευρώ.

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών). Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974 797109.

Λίγα λόγια για το έργο…

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει την ιστορία της Σταχτοπούτας. Το κλασικό παραμύθι του charles Perrault που με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία.

Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία… Κι έναν υπέροχο Πρίγκηπα! Η Συνέχεια επί Σκηνής!!!

Συντελεστές

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ, ΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΑΝΙΗΛ, ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΔΗ-ΨΑΡΑΚΟΥ
Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ Σκηνογραφία: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ
Κοστούμια: ΤΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ Σχεδιασμός Φωτισμών: ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Ειδικές Κατασκευές: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ
Δημόσιες Σχέσεις : ΜIKRO THEATRO Μουσική Επιμέλεια : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
Ζωγραφική: ΜΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος