Η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα που κράτησε τη Μπαρτσελόνα στο μηδέν στο «Καμπ Νου» και στέλνει το ζευγάρι στο Λονδίνο για την τελική αναμέτρηση. Τετάρτη 6 Μαΐου 2009. Ο Ανδρέας, τραπεζικός υπάλληλος, θα παρακολουθήσει το ματς στην τηλεόραση με τον συνάδελφό του Μάριο. Ποιος θα κερδίσει;

Πάνω σ’ αυτή την ιστορία ένας νεαρός Αγρινιώτης σκηνοθέτης, ο Αλέξανδρος Χαντζής, χτίζει τον κινηματογραφικό μύθο του και με αυτόν διακρίνεται για δεύτερη φορά στο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Το 2009 η πρώτη του ταινία με τον τίτλο «κατάληψη» βραβεύτηκε με έπαινο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη. Στις 17 – 22 Σεπτεμβρίου 2012, στο 35ο Φεστιβάλ Δράμας, το «Τσέλσι – Μπαρτσελόνα» του Αλέξανδρου Χαντζή απέσπασε τρία βραβεία: 1). «Αργυρό Διόνυσο», δεύτερη καλύτερη ταινία μικρού μήκους, με έπαθλο 8.000 ευρώ για κάλυψη της επόμενης ταινίας του. 2). Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία για τον Μάκη Παπαδημητρίου. Και, 3). Καλύτερου Σεναρίου, για το σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Να σημειωθεί ότι στο Φεστιβάλ υποβλήθηκαν 209 ταινίες και διαγωνίσθηκαν οι 84. Οι αριθμοί αυτοί κάνουν ακόμα πιο σημαντική την διάκριση του 27χρονου Αλέξανδρου Χαντζή. Στην ταινία του παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Αποστόλης Τότσικας, Βίκυ Παπαδοπούλου, Καλλιόπη Τακάκη. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Αλέξανδρου Χαντζή και η πρωτότυπη μουσική του Jef Maarawi.

Ο Αλέξανδρος Χαντζής γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1985. Κι όπως σημειώνει στο βιογραφικό του «δεν είναι ούτε Τσέλσι, ούτε Μπαρτσελόνα, αλλά Παναιτωλικός». Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ. Έχει εργαστεί στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος