Το «Μικρό Θέατρο Λάρισας» συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έρχεται για 7η χρονιά στο Αγρίνιο με το παραδοσιακό παραμύθι της Γαλλίδας συγγραφέα Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Θα δοθούν δύο παραστάσεις την Παρασκευή 31 Μαρτίου (17:15 και 19:15) στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Λίγα λόγια για το έργο…:

Ένα παραμύθι που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις παγίδες που μπορεί να πέσει κάποιος όταν εγκλωβιστεί στην εξωτερική εμφάνιση και την πόση αγάπη μπορεί να λάβει όταν «ψάξει» για την βαθύτερη ομορφιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Η Πεντάμορφη προσπαθώντας να σώσει την αδελφή της, προσφέρει τον εαυτό της ως αιχμάλωτη στο Τέρας. Ενώ το Τέρας προσπαθεί να δείξει στην Πεντάμορφη πως η αποκρουστική εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα μιας λάθος απόφασης που πήρε πριν χρόνια, η Πεντάμορφη το σκάει από το παλάτι. Ο Στεφάν που διεκδικεί την Πεντάμορφη αποφασίζει να σκοτώσει το Τέρας, αλλά μόλις η όμορφη κοπέλα συνειδητοποιήσει την «αλήθεια» και των δύο παίρνει την σωστή απόφαση!

Συντελεστές:

Παίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοί: Γιωργος Δάσκαλος, Αντιγόνη Καζαντζάκη, Άρης Πλιός, Μυρτώ Μπλάνα, Δήμητρα Καλεσιάκη.
Σκηνοθεσία: Μίμης Κάπερδος. Διασκευή: Γιώργος Πούλης. Σκηνικά – Ειδικές κατασκευές: Βαλεντίνο Βαλάσης. Κατασκευή Κοστουμιών: Ελένη Ψύρρα. Σχεδιασμός Φωτισμών: Πασχάλης Λόκας. Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης. Σχεδιασμός Κοστουμιών: Βαλεντίνο Βαλάσης. Μουσική Επιμέλεια: Χρύσα Καζάκου.

Διάρκεια: 75 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών). Πληροφορίες: 6974797109.
Προπώληση στο Παπαστράτειο Μέγαρο (26410 24767): 7€ – Ταμείο : 9€ (από 2 ετών & άνω).

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος