Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε το Σάββατο (4/3) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών Α2 ο Ιωνικός Αγρινίου που αντιμετώπισε στην έδρα της, την πρώτη στην βαθμολογία Λαμία.

Ο Ιωνικός, που έδωσε χρόνο σε 2 νέες αθλήτριες, την Νάγια Καραντάσιου και Μιρένα Σιακαβέλλα, δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός, εκτός από το δεύτερο σετ και αυτό μέχρι το 17-10. Υπήρξαν ωστόσο θετικά μηνύματα από την παρουσία της ομάδας, όπως η σχετική βελτίωση στο μπλοκ (στα άκρα κυρίως) και στο σερβίς. Θετικό απολογισμό σε σχέση με τις ενέργειες που πήραν είχαν οι Λογκιζίδου Καίτη και Σοφία Κιρκινέζου. Ένα θετικό ακόμη μήνυμα είναι οι ενδείξεις βελτίωσης της Χριστίνας Δημητράντζου.

Αχίλλειος πτέρνα του Ιωνικού ήταν και πάλι η πρώτη μπάλα και η απειρία των παικτριών, που μόνο με πολύ δουλειά στο γήπεδο υπερνικάται. Η Έφη Σταμουλακάτου -ακραία- ήταν σαφώς βελτιωμένη επιθετικά και η Αρετή Παπανίκου είχε θετικό απολογισμό στις ενέργειες που πήρε, ενώ η Ηρώ Βέτσα στάθηκε καλά στο δεύτερο σετ.

Σετ αγώνα: 25-6/25-11/25-8.
ΑΟ Λαμίας (Αγγέλης): Τσιλάλη Μ., Βαΐτσα Χ., Ζαχάρη Δ., Οικονομάκη Α., Κόλλια Μ., Νικολίτσα Μ., Σαββίδου Χ., Μωραγιάννη Π., Διπλάρη Δ..
ΠΑΣ Ιωνικός ΄80 (Κόρδος): Σταμουλακάτου Ε., Κιρκινέσου Σ., Σιακαβέλλα Μ., Καραντάσιου Ν., Βέτσα Η., Δημητράντζου Χ., Παπανίκου Α., Λογκιζίδου Κ..

Την επόμενη αγωνιστική οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το Σάββατο 11 Μαρίου στο ΔΑΚ Αγρινίου τον ΑΣ Ασκληπιό.


Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή το πρωτάθλημα παγκορασίδων με τις δύο ομάδες του Ιωνικού να αγωνίζονται εκτός έδρας με τις ομάδες της ΓΕΑ και του Αιτωλικού αντίστοιχα. Ο Ιωνικός (Ι) κέρδισε με 3-0 τη ΓΕΑ, αφού πήρε τα δύο πρώτα σετ εύκολα, ενώ στο τρίτο σετ οι μικρές αθλήτριες του Ιωνικού χαλάρωσαν σε αντίθεση με τις αντίπαλες, οι οποίες ανέβασαν ρυθμό και έτσι το τρίτο σετ έληξε με 20-25.

Σετ αγώνα: 6-25/7-25/20-25
ΓΕ Αγρινίου (Κωνσταντινίδη): Χρήστου Δ., Δανιά Ε., Μιχοπούλου Ε., Κομπλίτση Ε., Μαντζανά Χ., Ζηνέλη Ε., Τσαβαλιά Ε., Δίπλα Ε., Ζαρμακούπη Μ., Διαμαντή Β..
ΠΑΣ Ιωνικός ΄80 (Λογκιζίδου): Σιακαβέλλα Μ. Κολύδα Σ., Βδουκάκη Μ., Κατσακιώρη Ε., Ζησίμου Δ., Καλαμπαλίκη Μ., Κολυδά Κ., Κατσακιώρη Χ., Γεωργούση Μ..

Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/3) και ώρα 11:30 στο Αιτωλικό τον Α.Γ.Ο. Αιτωλικού.

Αντίστοιχα και ο Ιωνικός (ΙΙ) νίκησε στο Αιτωλικό την τοπική ομάδα με 0-3, ενώ σε φιλικό κλίμα διεξήχθη και 4ο σετ για την απόκτηση εμπειριών και από μικρότερες παίκτριες και των δύο συλλόγων.

Σετ αγώνα: 12-25/13-25/9-25.
Λιακατάς Αιτωλικού (Γαλαγαλας): Χονδρογιάννη Γ., Γαρδέλη Ε., Γαλαγάλα Σ., Σκύρλα Ε., Σουλή Μ., Αρβανίτη Α., Πλεξίδα Β., Μιχάλη Β., Στάμου Σ., Ντακούλη Β., Μάρκου Φ., Σαμούρη Θ..
ΠΑΣ Ιωνικός ΄80 (Κιρκινέζου-Κόρδος): Μηλιώνη Ε., Ανάστου Σ., Ροϊδοδήμου Ν., Θωμοπούλου Ρ., Κανακίδη Δ., Λιάγκα Θ., Διαμαντή Δ., Παλαΐνη Μ..

Ο Ιωνικός έχει ρεπό.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος