Το όνειρο της συμμετοχής ομάδας του Αγρινίου στο final four της ΕΣΠΕΔΕ έμεινε όνειρο για τις παγκορασίδες του Ιωνικού, αφού σε αγώνα πρόκρισης την περασμένη Κυριακή (28/5), στο ΔΑΚ Αγρινίου, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Γ.Σ. Άρτας, χάνοντας με 3-0 σετ.

Τα κορίτσια του Ιωνικού στάθηκαν επάξια απέναντι στην πολύ έμπειρη ομάδα της Άρτας, η οποία τα τελευταία χρόνια προκρίνεται συνεχώς στα final four, έπαιξαν καλό βόλεϊ όχι όμως όσο θα έπρεπε για να πάρουν την νίκη.

Απέδειξαν ότι επάξια πήραν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, δείχνοντας την καλή ανοδική αγωνιστική τους διάθεση, αλλά και την δυναμική που έχει η ομάδα να είναι στο προσκήνιο και στα επόμενα χρόνια, αφού τα περισσότερα κορίτσια θα αγωνίζονται στην κατηγορία παγκορασίδες για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια. Η δουλειά που γίνεται από την προπονήτρια της ομάδας Καίτη Λογκιζίδου είναι εξαιρετική και οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν για τα κορίτσια του Ιωνικού.

ΠΑΣ Ιωνικός ΄80 (Λογκιζίδου Καίτη): Σιακαβέλλα Μιρένα. Κολύδα Σύσση. Κολύδα Κατερίνα. Καλαμπαλίκη Μαρία. Ζήσιμου Δέσποινα. Γεωργούση Μαρία. Βδουκάκη Μάγδα. Ανάστου Στέργια.
ΓΣ Άρτας (Σταμούλης Γιάννης): Βαρέλη Θ. Σάρκα Α. Λαϊνα Χ. Κοκκίνου Χ. Κοκκίνου Δ. Σεντόρα Ε. Πορτοβάρα Α. Ζύγουρα Δ. Νταούλια Σ. Παπαδημητρίου Μ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος