«Δεν ήταν δική μου η ανάρτηση για τον ΠΑΟΚ» αναφέρει η διαιτητής που ανήκει Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας

Τη δική της απάντηση σε δημοσιεύματα και σχόλια, που την θέλουν να «πικάρει» τον ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό του, δίνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η νεαρή διαιτητής από το Αγρίνιο, Ιωάννα Κοτρότσου, η οποία ανήκει στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Τσάμπιονς Λιγκ, στο προφίλ της έγινε μία ανάρτηση, η οποία έγραφε «Τι ώρα είναι η κλήρωση του τσουλου; θέλω να δω με ποιον θα κληρωθεί ο ΠΑΟΚ». Η ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων, αφού αρκετοί ζήτησαν την διαγραφή της από τους πίνακες διαιτησίας. Ωστόσο, η νεαρή διαιτητής υποστηρίζει ότι κάποιος χάκαρε τον λογαριασμό της στο facebook και η ανάρτηση δεν έγινε από την ίδια.

«Ένας νοήμων άνθρωπος 10 μέρες πριν τρέξει τα τεστ για να ανεβεί κατηγορία δεν θα ανέβαζε ποτέ κάτι τέτοιο στο διαδίκτυο…» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Κοτρότσου.

Μάλιστα, μετά από επικοινωνία που είχαμε με την Ιωάννα Κοτρότσου, προτίθεται να κινηθεί ακόμη και νομικά σε περίπτωση που το θέμα συνεχίσει να παίρνει διαστάσεις.

Η ανακοίνωσή της:

«Με αφορμή τα χθεσινά δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στην Θεσσαλονίκη για μια δημοσίευση μου στα social media θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου χάκαραν τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook και η ανάρτηση αυτή ήταν τελείως ψευδής. Βρίσκομαι στην διαιτησία 4 χρόνια, το ξεκίνησα σαν χόμπι και πλέον έγινε κομμάτι της ζωής μου. Δεν δέχομαι από κανέναν να με διαφθείρει και να μου στερεί κάτι που αγαπώ. Ένας νοήμων άνθρωπος 10 μέρες πριν τρέξει τα τεστ για να ανεβεί κατηγορία δεν θα ανέβαζε ποτέ κάτι τέτοιο στο διαδίκτυο… Παρακαλώ κοινοποιήστε την δημοσίευση για να μην πάρει άλλες διαστάσεις και κάντε αναφορά στο προφίλ μου!»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος