Ημερίδα με θέμα «Υιοθεσία και Αναδοχή» διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος την Παρασκευή 12 Απριλίου από τις 09:00 έως τις 14:00. Η ημερίδα θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58).

Στόχος της διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων για αυτό το σημαντικό ζήτημα, όπως είναι η υιοθεσία και η αναδοχή στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

«Η υιοθεσία και η αναδοχή αποτελούν ζητήματα κεφαλαιώδους σημασίας για τη φυσιολογική ανάπτυξη τόσο του υιοθετούμενου όσο και του ανάδοχου παιδιού.

Η συνεχής παρακολούθηση των σύγχρονων τάσεων στο επίπεδο της νομικής προσέγγισης, της κοινωνικής αντίληψης και της ψυχολογικής – συναισθηματικής διαχείρισης των ζητημάτων που θέτει η πράξη της υιοθεσίας και της αναδοχής απαιτούν συνεχή ενημέρωση και εγρήγορση εκ μέρους όλων όσων εμπλέκονται και αυτός είναι ο λόγος που η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οργανώνει αυτή την ημερίδα γνώσης και ευαισθητοποίησης» σημειώνει στο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος