«Η Δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας: Η αθέατη Γενοκτονία»

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας: Η αθέατη Γενοκτονία», το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17:45 Προσέλευση επισήμων και κοινού στην αίθουσα. Ευλογία των εργασιών της Ημερίδας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
18:00-18:30 Εισηγητής Ευστάθιος Αδαμόπουλος οικονομολόγος- Εκπαιδευτικός και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Α.Σ.Π.Ε.: «Πολιτικές για την οικογένεια, τι έχει γίνει και τι πρέπει να γίνει»
18:30-19:00 Εισηγητής Στέλιος Παπαθεμελής, Πρ.Υπουργός. Θέμα:«Οικονομική κρίση και άλλες αιτίες συρρίκνωσης του πληθυσμού (υπογγεννητικότητα,ατυχήματα,αμβλώσεις, αντισύλληψη».
19:00-19:30 Εισηγητής, Δημήτριος Νάτσιος, Συγγγραφέας – Εκπαιδευτικός. Θέμα: «Σχολική Εκπαίδευση και Οικογένεια»
19:30-20:00 Εισηγητής Φράγκος Φραγκούλης, Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Σ., με θέμα: «Οι επιπτώσεις του Δημογραφικού προβλήματος».

Την ημερίδα θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος κ. Νικόλαος Κανής. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Δήμου Αγρινίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος