Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατούς της. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν την Κυριακή (11-6), δοξολογίες σε όλους τους Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, καθώς και οι απόστρατοι αστυνομικοί του σώματος.

Παράλληλα αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, ενώ ακολούθησε και μικρή δεξίωση στη λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου.

Για την ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος κ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ημέρα των Αγίων Πάντων είναι η ημέρα που τιμούμε ως Ελληνική Αστυνομία τους απόστρατους συνάδελφους μας. Αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση μας, να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους, οι οποίοι επί τρεις και τέσσερις δεκαετίες, εργάστηκαν με ζήλο και συνέβαλαν, τόσο στην επιτυχία, όσο και στην εξέλιξη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εμπειρία, η γνώση, η επαγγελματική αντίληψη και οι συμβουλές των απόστρατων συναδέλφων μας αποτελούν για εμάς πολύτιμα εφόδια, τα οποία οφείλουμε να αξιοποιήσουμε και να τα μετατρέψουμε σε έργο και προσφορά για την κοινωνία μας».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος