Η JYSK είναι μια Δανέζικη, πολυεθνική. αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο. Με πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες η JYSK είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων ειδών σπιτιού στον κόσμο και πρεσβεύει το Σκανδιναβικό design στην επίπλωση και την διακόσμηση. Τον Σεπτέμβριο του 2015 άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα και από τότε 9 συνολικά καταστήματα JYSK έχουν ανοίξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Κομοτηνή.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 9 το πρωί έρχεται η σειρά του Αγρινίου να υποδεχτεί το δικό του κατάστημα JYSΚ καθώς η Σκανδιναβική εταιρεία εγκαινιάζει το δέκατο κατάστημά της στην χώρα μας και πρώτο στη Στερεά Ελλάδα (εκτός Αττικής), στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου, στην έξοδο ΕΚΟ (πρώην ALDI), όπως φαίνεται και παρακάτω:

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5). Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK Lars Larsen θεωρείται ο μεγαλύτερος έμπορος στη Δανία και ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών βγαίνει κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να υπάρχουν πάντα εξαιρετικές προσφορές για όλους.

Αποτελεί λοιπόν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους του Αγρινίου και όλης της Αιτωλοακαρνανίας το γεγονός ότι η JYSK έχει ετοιμάσει, αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος του Αγρινίου, ένα φυλλάδιο προσφορών με περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές σε κατηγορίες προϊόντων όπως έπιπλα σπιτιού και κήπου, λευκά είδη, στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα, είδη διακόσμησης αλλά και καθημερινά χρηστικά προϊόντα για το σπίτι. (Δείτε εδώ το φυλλάδιο εγκαινίων!).

Ένας ακόμα λόγος για μια επίσκεψη στο κατάστημα JYSK Αγρινίου είναι ότι από την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως και το Σάββατο 1 Ιουλίου σε έπιπλα και είδη κήπου και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Αιτωλοακαρνανίας!

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, ημέρα των εγκαινίων θα δίνεται δωρεάν η μεγάλη τσάντα αγορών της JYSK!

Οι 30 πρώτοι πελάτες που θα κάνουν τις αγορές τους με το άνοιγμα του καταστήματος στις  το πρωί της ημέρας των εγκαινίων θα πάρουν ως δώρο δωροκάρτα JYSK αξίας 20€ για να την χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους!

Επιλεγμένα προϊόντα σε περιορισμένη ποσότητα θα διατίθενται σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή έως εξάντλησης των αποθεμάτων!

Μασκότ, παιχνίδια, μουσική, κεράσματα και φυσικά πολλές και μεγάλες προσφορές στα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Αγρινίου που δεν πρέπει να χάσετε!

Εγκαίνια JYSK Αγρινίου, Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 9 το πρωί. SAVE THE DATE!

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος