Τα έσοδα από την παράσταση θα δοθούν υπέρ του Εργαστηρίου

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Η γραμμή» του Ισραέλ Χόροβιτς το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 (20:00), στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου. Είσοδος 5 ευρώ.

Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν υπέρ του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» (Μεσολόγγι-Αγρίνιο) για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο «Μαγαζάκι μας», έναντι Δημαρχείου Αγρινίου, από την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 (9:00-14:00) και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευής (18:00-20:00). Οι θέσεις δεν έχουν αρίθμηση.

Συντελεστές

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση
Σκηνικά: Νίκος Βελτσίστας
Φωτισμοί-Ήχος: Δημήτρης Παπαδάκης
Επιμέλεια Κουστουμιών: Βασίλης Σβίγγος
Χορογραφίες: Βάσια Βλάχου
Μουσική Επιμέλεια: Μάγδα Σαρλάμη
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Τσιτσέλης

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Θύμιος Παπαγρίβας, Γιώργος Πιστιόλας, Βάνα Ρόκκα, Νίκος Τσαρούχης, Γιώργος Τσιτσέλης, Γιάννης Χριστογιάννης.

Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος: Ευάγγελος Μπιρμπίλης.
Μακιγιάζ: Μαρία Ταρκαζίκη.
Βιντεοσκόπηση παράστασης-Φωτογραφίες: Κώστας Λέτσας.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πέντε άνθρωποι «της διπλανής πόρτας» φτάνουν στο χώρο με διαφορά λίγων λεπτών ο ένας απ’ τον άλλον και μπαίνουν στη σειρά, πίσω από μια γραμμή.

Δεν αναφέρεται ποιοι είναι, από πού έρχονται, ούτε καν ο σκοπός της αναμονής τους. Απλά έρχονται και περιμένουν πίσω από μια άσπρη γραμμή, κρατώντας τα προσχήματα μιας κόσμιας (αρχικά) συμπεριφοράς, που γρήγορα εξελίσσεται σε ένα «παιχνίδι» χωρίς κανόνες, μια άγρια «ανθρωποφαγία», με ένα και μοναδικό στόχο: Την πρωτιά.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος