Την επόμενη Τρίτη (26/12) η προβολή της ταινίας

Στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» θα προβληθεί η νέα φιλοζωική ταινία «Re-Action» για τη προστασία των Αδέσποτων Ζώων «δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή»! Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 με ελεύθερη είσοδο.

Η Έλενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της να διασώσει τη δημόσια εικόνα της από τον αρνητικό σχολιασμό των ΜΜΕ, υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε … η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου;

Σενάριο: Αλέξανδρος Κατσάρης – Αρτέμης Σαμοθράκης
Σκηνοθεσία: Αρτέμης Σαμοθράκης
Δημόσιες Σχέσεις: Χρήστος Πετρίδης
Πρωταγωνιστές: Τάνια Τρύπη & Ντίνος Καρύδης. Παίζουν οι Γιάννα Ζιάννη, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guestεμφανίζονται οι Άννα Αδριανού, ΤζόυςΕυείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης & Δημήτρης Μηλιόγλου.

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς, προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα. Το σλόγκαν της ταινίας είναι «δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή»!

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος