Οι σπουδαστές παρουσίασαν το project «RED CARPET»

Το project «RED CARPET» με θέμα διαχρονικά χτενίσματα από βραδιές απονομής των Oscars παρουσίασαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, στην αίθουσα του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου.

Όλοι οι σπουδαστές, μοντέλα και δημιουργοί, σε συνεργασία με τις υπεύθυνες καθηγήτριές τους, επιμελήθηκαν χτενίσματα και styling με στόχο να φωτογραφηθούν στο «Κόκκινο χαλί» και να δείξουν μέσα απ’ τις δημιουργίες τους τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησαν.

Ακολούθησε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου, όπου παρουσιάστηκε βιντεοταινία με όλο το φωτογραφικό υλικό του project.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Κωνσταντίνος Μουτόπουλος συνεχάρη τους σπουδαστές και δήλωσε ότι «τέτοιου είδος εκδηλώσεις δικαιώνουν το έργο του εκπαιδευτικού, αναβαθμίζουν το ρόλο της σχολικής κοινότητας και προάγουν το θεσμό της επαγγελματικής κατάρτισης».

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Μαριάνθη Μαγκλάρα και Γεωργία Μαμασούλα.

Με ανακοίνωσή του, το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου «ευχαριστεί τις εκπαιδευτικούς: Ελένη Δεβαμτζή, Παναγιώτα Κοσμά, Μαρία  Κουτσοσπύρου και Δήμητρα Τσαμπά για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ευχαριστεί επίσης θερμά όλους όσους βοήθησαν, ώστε να υλοποιηθούν τα συγκεκριμένα project και τα καταστήματα ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – STUDIO KARAPANOS, ΕΠΩΝΥΜΟ – ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ ΠΟΠΗ, KATEFIDI PHOTOGRAPHY.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος