Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία

Την υποψηφιότητά της για Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία ανακοίνωσε με δήλωσή της η Μαρία Καλπουζάνη.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Είναι μεγάλη η τιμή να συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής στην πατρίδα μου την Αιτωλοακαρνανία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η υποψηφιότητα μου έρχεται ως επιστέγασμα της προσήλωσης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για πραγματική ανανέωση σε όλα τα επίπεδα αλλά και ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια στο νομό μας. Δουλειά με κοινωνικό πρόσημο, με έμφαση στις ευπαθείς ομάδες, τις γυναίκες, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. 2,5 χρόνια τώρα δημιουργήσαμε μια ισχυρή ομάδα αποφασισμένων πολιτών. Που δεν έκαναν πίσω ούτε στιγμή και που πίστεψαν στην ανάγκη να δούμε την πολιτική αλλιώς!

Σε αυτή τη μάχη κατέρχομαι με πλήρη επίγνωση των προκλήσεων αλλά και με την βεβαιότητα πως είναι πλέον καιρός η Αιτωλοακαρνανία να γυρίσει σελίδα δίνοντας την ευκαιρία και σε ανθρώπους εκτός πολιτικής να την εκπροσωπήσουν στην Εθνική Αντιπροσωπεία.

Στόχος μου να εκπροσωπήσω όσους νιώθουν πως δεν έχουν φωνή. Θέληση μου να υπερασπιστώ τα δικαιώματα των ειδικών κοινωνικών ομάδων αλλά και του συνόλου των συμπολιτών μου.

Ξεκινάμε τον προεκλογικό αγώνα με δύναμη, αποφασιστικότητα και τόλμη.

Όπως αρμόζει άλλωστε στην Αιτωλοακαρνανία.

Γιατί μην το ξεχνάμε… είναι γένος θηλυκού!»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος