Πρόσκληση του Επιμελητηρίου για συμμετοχή στο περίπτερό του στην ΔΕΘ

Στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει για 4η συνεχόμενη φορά το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στο Εκθεσιακό περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο περίπτερο της 84ης ΔΕΘ είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης περιπτέρου.

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας

Η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα είναι και φέτος το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας, ένα απ’ τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεχίζοντας την παράδοση της σύνδεσής της με την υγιή επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τις νέες τεχνολογίες. Θ’ αποτελέσει μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού με διεθνή ακτινοβολία, εκπέμποντας ένα ισχυρό σήμα ανάπτυξης, νέων διεθνών συνεργασιών και υλοποίησης επενδύσεων.

Η Έκθεση θα διαρκέσει από τις 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019 και θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (https://tif.helexpo.gr/), με τιμώμενη χώρα την Ινδία. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί δράσεις B2B, B2C, αλλά και B2G (business to government) με τη συμμετοχή επιχειρήσεων απ’ όλη τη χώρα, αλλά και εταιρειών απ’ την παγκόσμια αγορά.

Πως θα συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 84η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τη Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, αποστέλλοντας σε πρώτη φάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής είτε στο e-mail [email protected] είτε στο fax: 2641022590, την οποία μπορούν να προμηθευτούν από την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου ή από το portal www.etakcci.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τον κ. Γεώργιο Ρόμπολα, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση, στο τηλέφωνο (+30) 26410 74531 ή στο email [email protected].

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος