Τη Τετάρτη 31 Μαΐου, στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» πραγματοποιήθηκε η ετήσια αποχαιρετιστήρια αθλητική γιορτή που σηματοδοτεί τη λήξη των προπονήσεων για τις Ακαδημίες Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Η γιορτή ξεκίνησε με την παρέλαση των μικρών αθλητών που πλημμύρισαν το κεντρικό στάδιο, όπου ένα τεράστιο «μπλε κύμα» μικρών και μεγαλύτερων αθλητών έδωσε μια πολύ αισιόδοξη και χαρούμενη εικόνα στο γήπεδο.

Στη συνέχεια όλοι οι αθλητές έκαναν ένα ατομικό αγώνισμα δρόμου ανάλογα με την ηλικία τους, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η σκυταλοδρομία «Kids and Parents», όπου όσοι γονείς ήθελαν έτρεξαν μαζί με τα παιδιά τους, έπαιξαν και διασκέδασαν. Τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα και νόστιμα εδέσματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Οι τρεις προπονητές των ακαδημιών στίβου, Ελένη Νικολοπούλου, Πάνος Κουτσαύτης και Αλέξανδρος Αϋφαντόπουλος ευχαρίστησαν όλους τους αθλητές, τους γονείς, τους θεατές, τους πολύτιμους εθελοντές και όλοι μαζί έδωσαν ξανά ραντεβού με το άνοιγμα των σχολείων.

Οι τρεις προπονητές στίβου της ΓΕΑ

Για άλλη μια φορά η ΓΕΑ κατάφερε να καλλιεργήσει την ευγενή άμιλλα, καθώς όλοι οι αθλητές πήραν αναμνηστικά μετάλλια και αγωνίστηκαν για την ίδια τη χαρά της συμμετοχής παρά για το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να βλέπεις προπονητές με ζήλο να προσπαθούν να μεταδώσουν στους μικρούς αθλητές την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Ως μητέρα ενός από τους λιλιπούτειους αθλητές θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και προπάντων την Ελένη Νικολοπούλου, καθώς μεταδίδει το χαμόγελο και την αγάπη της τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς τους. Πάντα να μας κάνετε υπερήφανους, καλό καλοκαίρι σε όσους συμμετέχουν στις ακαδημίες στίβου και τον Σεπτέμβρη θα είμαστε πάλι εκεί.

Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.
Πιέρ ντε Κουμπερντέν

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος