Φθινόπωρο και όσο και αν ο καιρός μας θυμίζει καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη εποχή για να ασχοληθούμε με την περιποίησή μας. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ασχοληθούμε με την υγεία των μαλλιών μας, γι αυτό και η Κωνσταντίνα Καμπέρη, hair stylist στο Μy hair salon στο Αγρίνιο, μας προτείνει την ισιωτική θεραπεία κερατίνης.

Η πρωτοποριακή Brazilian Keratin Treatment είναι η απόλυτη ισιωτική θεραπεία που παρέχει λεία και απαλά μαλλιά για 3 έως 4 μήνες. Η προσθήκη κερατίνης με φυσικό τρόπο ισιώνει την τρίχα, ενώ ταυτόχρονα επανορθώνει ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα και φριζαρισμένα μαλλιά! Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος λείανσης και ισιώματος για σγουρά και φριζαρισμένα μαλλιά και ταυτόχρονα μια τέλεια θεραπεία αναδόμησης για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμη και για τα πιο ταλαιπωρημένα, που έχουν υποστεί αλλεπάληλες τεχνικές εργασίες όπως: βαφές, ανταύγειες, ντεκαπάζ, περμανάντ κλπ. Πρόκειται για ένα κορυφαίο προϊόν στη φροντίδα των μαλλιών, αφού δεν περιέχει φορμαλδεϋδη, ώστε να μπορεί να εφαρμοσθεί άφοβα χωρίς κανέναν περιορισμό.

Με τη χρήση της ειδικής πρέσας μαλλιών, μικρομόρια κερατίνης εισέρχονται στο εσωτερικό της τρίχας μέσω της θερμότητας και ενσωματώνονται με τη φυσική κερατίνη. Τα μαλλιά ανακτούν τη γυαλάδα και απαλότητα που επιθυμούμε, έχοντας μεταξένια υφή. Η θεραπεία αναζωογονεί τα μαλλιά σε βάθος επαναφέροντας την ελαστικότητά τους και εξαλείφοντας το φριζάρισμα.

Το αποτέλεσμα είναι Υγιή μαλλιά με λεία υφή, μεταξένια απαλότητα, ενίσχυση της ελαστικότητας της τρίχας, ίσιωμα και λάμψη.

Όλη η διαδικασία από το λούσιμο μέχρι το ίσιωμα διαρκεί περίπου 90 λεπτά για κοντά μαλλιά και 120 λεπτά για μακριά μαλλιά.

Η θεραπεία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 5 μήνες ή όσο πιο συχνά χρειαστεί.

Μπορούμε να βάψουμε τα μαλλιά μας ακόμα και την ίδια μέρα, αρκεί να έχει γίνει από πριν η θεραπεία Brazilian Keratin. Όσους μήνες διαρκεί η θεραπεία Brazilian, βάφουμε μόνο τη ρίζα για να μη χαθεί η ένταση της θεραπείας και αποφεύγουμε να αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών, για να μην μειώσουμε τη διάρκεια της θεραπείας.

Κλείστε λοιπόν άμεσα το ραντεβού σας με την Καμπέρη Κωνσταντίνα στο τηλ. 2641047956 και απολαύστε τα οφέλη της ισιωτικής θεραπείας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος