Εντατικές εργασίες τις τελευταίες ώρες, ώστε να παραδοθεί στην κυκλοφορία η οδός την Δευτέρα

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες ώρες οι εργασίες στην Γρίβα, ώστε την Δευτέρα 26 Αυγούστου να δοθεί στην κυκλοφορία η οδός, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μπαϊμπά και Σταΐκου. Σήμερα Σάββατο 24 Αυγούστου, άλλωστε, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ασφαλτοστρώσεις στο σημείο.

Τα έργα εντάσσονται στην «Ανακατασκευή και Διαμόρφωση της οδού Γρίβα», συνολικού προϋπολογισμού 921.000€.

Με το έργο έγινε ανακατασκευή του δρόμου σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα στις υποδομές δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, στον ηλεκτροφωτισμό (πλήρη δίκτυα και οδοφωτισμός), οδόστρωμα, ασφαλτόστρωση, πεζοδρόμια (κράσπεδα, ρείθρα, πλακόστρωση πεζοδρομίων κλπ.).

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε τα έργα και δήλωσε σχετικά: «Ένα μεγάλο έργο στην καρδιά της πόλης σταδιακά οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης με ουσιαστικά έργα στις υποδομές αλλά και αισθητική αναβάθμιση ενός μεγάλου τμήματος. Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Γρίβα είναι κομμάτι  ενός ολοκληρωμένου  σχεδιασμού που περιλαμβάνει ένα  σύνολο παρεμβάσεων εντός του αστικού ιστού ως προαπαιτούμενων έργων για τις πεζοδρομήσεις στο κέντρο του Αγρινίου».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος