Παράσταση της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου

Την θεατρική παράσταση «γιοι και κόρες» του Γιάννη Καλαβριανού ανεβάζει η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αγρινίου – Θέρμου. Η παράσταση θα γίνει την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 21:30, στο θεατράκι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου (Προυσιωτίσσης 30).

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πρόκειται για μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας. «Μπορείτε να θυμηθείτε την ιστορία που στιγμάτισε τη ζωή σας;» Το ερώτημα αυτό τέθηκε σε ηλικιωμένους απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Από τις ιστορίες που συγκεντρώθηκαν επιλέχθηκαν εκείνες που διαδραματίστηκαν παράλληλα με γνωστά ιστορικά γεγονότα και διέτρεξαν την Ελληνική ζωή των τελευταίων 100 χρόνων.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλάκος.
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Μαλάμογλου.
Σκηνικά-Κουστούμια: Κατερίνα Μπιλίνη.
Ήχοι-Φωτισμοί: Παναγιώτης Αυγέρης.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε Αγρινίου: Κακαές Φώτης, Καραμπούλη Βίκυ, Καλαντζή Μάρθα, Κοντοκώστα Νατάσα, Κυριαζής Χρήστος, Μίχου Αγγελική, Ντίνος Γιάννης, Σαράκη Μάρθα, Ταφίλη Αθανασία.

Τα «ευχαριστώ»

Σε ανακοίνωσή της η θεατρική ομάδα λέει: «Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Αγρινίου – Θέρμου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παπαχρήστο Ηλία, τη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κ. Ρασιδάκη για την παραχώρηση του χώρου, την κ. Σαββοπούλου Ιφιγένεια για το υποβολείο της παράστασης και τον κ. Μάνο Λαλόπουλο για το μακιγιάζ των ηθοποιών.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος