Η Γεωργία Μπίμπα ανακοίνωσε τη θέλησή της να προσφέρει και να συνεισφέρει με το δικό της τρόπο στο θεσμό του Επιμελητηρίου

Την υποψηφιότητά της στις εκλογές του επιμελητηρίου Αγρινίου, με την παράταξη “Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση” του Παναγιώτη Τσιχριτζή ανακοίνωσε η Γεωργία Παν. Μπίμπα εκπροσωπώντας τον Όμιλο Μπίμπα.

Η Γεωργία Μπίμπα γεννήθηκε στο Αγρίνιο όπου και μεγάλωσε. Εξαιτίας της δραστήριας φύσης και του επιχειρηματικού της πνεύματος εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση 12 χρόνια τώρα με υψηλές αρμοδιότητες. Η Γεωργία Μπίμπα ανακοίνωσε τη θέλησή της να προσφέρει και να συνεισφέρει με το δικό της τρόπο στο θεσμό του Επιμελητηρίου, επιστρατευμένη και αυτή στη προσπάθεια ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Επιδιώκει να ενταχθεί στο δυναμικό του επιμελητηρίου Αγρινίου και να συμβάλλει στις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τους θεσμούς της τοπικής κοινωνίας ως σύμβουλος σε θέματα Μεταποίησης. Οι γονείς της Παναγιώτης και Μαρία Μπίμπα τη βοήθησαν να ενταχθεί με πάθος στον επιχειρηματικό στίβο.

Πιστεύει στις ικανότητες της κι έχει συνεχώς στο νου της ότι «Η ζωή είναι πάντα σε αναμονή της κατάλληλης στιγμής για δράση».

Και η Γεωργία Μπίμπα με την Ενωτική Επιμελητηριακή
Δράση στο πλευρό του Κου Τσιχριτζή

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος