Ανακοινώσεις συμπαράστασης από τις δύο ομάδες στον νεαρό αθλητή που τραυματίστηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι

Ανακοινώσεις συμπαράστασης εξέδωσαν η ΓΕΑ και η ΑΛΦΑ 93 για τον τραυματισμό του νεαρού αθλητή Βασίλη Πλατανιά στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα προμίνι της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η ανακοίνωση της ΓΕΑ:

«Σύσσωμη η μπασκετική και όχι μόνο οικογένεια της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο μικρό αθλητή του συλλόγου μας Βασίλη Πλατανιά, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα προμίνι μεταξύ του συλλόγου μας και της ομάδας της ΑΛΦΑ. Το τμήμα Μπάσκετ θα είναι κοντά στην οικογένεια και το ίδιο το παιδί σε ότι χρειαστούν. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΣΚΑΒΔΕ, που αμέσως έδωσε την εντολή για οριστική διακοπή του αγώνα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Θερμές ευχαριστίες στον προπονητή της ΑΛΦΑ Ντίνο Καραπιπέρη, που προσέφερε αμέσως τη βοήθειά του στον νεαρό αθλητή μας και τον έφορο του συλλόγου Χάρη Γεώργα για την υποστήριξή του. Τέλος, ένα «Ευχαριστώ» στους ανθρώπους του Νοσοκομείου Αγρινίου και κυρίως στον ορθοπεδικό κύριο Παπαπάνο για την άμεση βοήθεια στον νεαρό αθλητή μας.»

Η ανακοίνωση της ΑΛΦΑ 93:

«Η ΑΛΦΑ 93 BC εύχεται καλή ανάρρωση στον αθλητή της ομάδας της ΓΕΑ, Βασίλη Πλατανιά, ο οποίος τραυματίστηκε στο μεταξύ μας παιχνίδι για το πρώταθλημα προμίνι της ΕΣΚΑΒΔΕ, που έγινε το πρωί της Κυριακής (30/9) στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.
Για την ιστορία, το παιχνίδι διεκόπη με αφορμή τον τραυματισμό του νεαρού παίκτη, για τον οποίο σύσσωμη η οικογένεια της ΑΛΦΑ 93 εύχεται γρήγορη και καλή ανάρρωση.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος