Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της ΓΕΑ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη την Μεγάλη Τρίτη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας με τη συμμετοχή συλλόγων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς. Η Αγρινιώτικη ομάδα κατέλαβε την δεύτερη θέση στη συνολική βαθμολογία!

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Αγρινίου κατέκτησαν συνολικά 10 μετάλλια και πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις!

Χρυσά μετάλλια κέρδισαν ο Νίκος Σταμούλης στα 1500μ. και στα 3000μ., ο Κωνσταντίνος Καπούλας στα 400μ., και η Μαρία Στούμπου στη σφυροβολία.

Ασημένια μετάλλια πήραν η Μαριτίνα Τσίγκα στα 100μ., ο Παύλος Μπεκούλης στα 10000μ. Βάδην και η Ανθή Βασιλοπούλου στο άλμα τριπλούν.

Χάλκινο κατέκτησαν ο Κωνσταντίνος Καπούλας στα 200μ., και οι ομάδες 4*100 των κορασίδων αποτελούμενη από τις Μαρία Αποστολοπούλου, Λήδα Ζαρκαβέλη, Ακριβή Δημητράντζου και Μαριτίνα Τσίγκα και των παίδων με τους Σωκράτη Ντούλια, Θωμά Μούτσιο, Θανάση Χειλάκη και Κωνσταντίνο Πουρνάρα.

Πολύ καλές ήταν οι αγωνιστικές παρουσίες και των υπολοίπων αθλητών, οι οποίοι με τις επιδόσεις τους συνέβαλαν καθοριστικά στην τελική βαθμολογία της ομάδας. Στα 100μ. έτρεξαν η Ακριβή Δημητράντζου, η Μαρία Αποστολοπούλου, η Φρόσω Αποστολοπούλου, η Αγγελική Χαλβαντζή, η Νίκη Ρήγα, η Δανάη Κομπορόζου και η Ευγενία Καραθάνου και στα 100μ. Παίδων ο Θωμάς Μούτσιος και ο Κωνσταντίνος Κασσάρας. Στα 200μ. η Λήδα Ζαρκαβέλη, η Αναστασία Τσαρούχη και η Κωνσταντίνα Μαμασούλα, στους Παίδες ο Κωνσταντίνος Πουρνάρας, στα 400μ. η Κωνσταντίνα Μαμασούλα, στο μήκος η Αναστασία Σύρρου και οι Θάνος Χειλάκης, Παναγιώτης Νίκας και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος και στο τριπλούν ο Θωμάς Τσάκαλος,

Οι επιτυχίες αυτές είναι αποτέλεσμα της καθημερινής και επιμελούς προσπάθειας που καταβάλουν οι προπονητές του συλλόγου Μπάμπης Ποσονίδης, Μάκης Παλιογιώργος, Βασίλης Δρόσος και Μανώλης Μπιρμπίλης με την αγαστή συμβολή του εφόρου του τμήματος του Γιώργου Κοτρότσου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος