Στην προσθήκη μίας νέας – εβδομαδιαίας – στήλης προχωρά το agriniovoice.gr σε συνεργασία με την Φωτογραφική ομάδα Art8 του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου.

Με στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών μας σε ένα ευρύτερο πεδίο, προχωρούμε στην προσθήκη της στήλης «Φωτογραφία της εβδομάδας», προκειμένου να δίνουμε μία διαφορετικού είδους ενημέρωση στους αναγνώστες μας. «Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις» λέει ένα ρητό και εμείς εδώ στο agriniovoice.gr συμφωνούμε απόλυτα.

Για τον λόγο αυτό, από την επόμενη Παρασκευή (26 Απριλίου) και κάθε Παρασκευή θα μπορείτε να βλέπετε το – καλλιτεχνικό – φωτογραφικό θέμα της εβδομάδας στην κατηγορία «Κάθε εβδομάδα», όπως φαίνεται στην παρακάτω screenshot:

Η Φωτογραφική ομάδα Art8 είναι μία νέα πρωτοβουλία που πήρε το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι και η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Έχει ήδη φανεί βέβαια ότι αρκετοί συμπολίτες μας έχουν έμφυτο το φωτογραφικό ταλέντο.

Η Art8 αποτελείται από 20 μέλη, τα εξής:

Αλεξανδράκη Αρετή
Βαζούρα Έμμυ
Γκρίζης Χρυσοβαλάντης
Καλτσάς Παναγιώτης
Καραγιώργος Νικόλαος
Καρανίκας Σπυρίδων
Καραπιπέρης Γεώργιος
Κάτη Ιωάννα
Κατσώνης Αλέξανδρος
Λούκας Κώσταντίνος
Μέρη Κατερίνα-Βασιλική
Μπάδας Δημήτρης
Μπαρδάκη Ρενέ
Μπαρούτης Νικόλαος
Πετρούλας Χρίστος
Rompola Rosaria
Τασολάμπρος Κωνσταντίνος
Φίλη Ηρώ
Φραγκούλης Λεωνίδας
Χαραλάμπους Ορέστης

Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη ώρα: 21:00 μ.μ. στην αίθουσα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου (οδός Γαλάνη 4 & Ηρώων Πολυτεχνείου).

Η ομάδα στο facebook ΕΔΩ.
Το blog της ομάδας ΕΔΩ.

Και μην ξεχνάτε: Από την επόμενη Παρασκευή (26 Απριλίου) και κάθε Παρασκευή… «Φωτογραφία της εβδομάδας»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος