Την Τετάρτη 25 Ιουλίου

Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου θα γίνει την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στις 19:30, στο Emileon Sport Center στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον Παναιτωλικό και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και θα πάρουν μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιτωλικού Κ20 και μικτή ομάδα μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας και της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Ο αθλητισμός είναι θεσμός με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύει στη σωματική καλλιέργεια, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος. Η ενασχόληση με τον υγιή αθλητισμό, μακριά από ουσίες, καλλιεργεί τη χαρά της συμμετοχής χωρίς τη σκοπιμότητα της νίκης.

Ο αγώνας είναι μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα, που εντάσσεται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατά των ναρκωτικών και έχει στόχο την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπο ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις» αναφέρει η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της και υπογραμμίζει: «Το ΚΕΘΕΑ και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλούν τους πολίτες να παρακολουθήσουν τον φιλικό αυτό αγώνα, στηρίζοντας τη γενικότερη προσπάθεια κατά των ναρκωτικών».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος