Ο Φώτης Κωστούλας αντάλλαξε αναμνηστικά με τους ανθρώπους του Γαλλικού Συλλόγου, αλλά και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ

Φιλικό αγώνα με τον Οδυσσέα Νυδριού έδωσε ο Παναιτωλικός στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου στο Νυδρί της Λευκάδας.

Ο αγωνιστικός χώρος, που ανακατασκευάστηκε πλήρως με χρήματα του Δήμου Λευκάδας αλλά και της Μονακό, παραδόθηκε την Δευτέρα (15/10) στην τοπική ομάδα του Οδυσσέα. Τη σέντρα της αναμέτρησης έκαναν από κοινού ο Δήμαρχος του νησιού Κώστας Δρακονταειδής, αλλά και ο σύμβουλος διοίκησης της Μονακό Φιλίπς Ντοτ που βρέθηκε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια.

Ο Οδυσσέας Νυδριού, ομάδα Α’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, έχει αδελφοποιηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια με την Μονακό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτη του Σκορπιού, που στηρίζει την τοπική κοινωνία.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε με 4-0. Κόκκορης, Βασιλούδης, Βακράκος, Σκόνδρας σημείωσαν τα γκολ. Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπακαδήμας, Γιαννιώτης Δ., Μπελεβώνης, Παρράς, Τσιγγάρας, Αγρόδημος, Βασιλούδης, Βακράκος, Αλομπισάτ, Κόκκορης. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Καλαντζής, Φραντζέσκος, Τσιαντής, Σκόνδρας, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Μπινιάρος.

Αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση, η Μονακό παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο «Μηνάς» στην αποστολή του Παναιτωλικού, αλλά και στους ανθρώπους του Οδυσσέα. Εκεί, ο Φώτης Κωστούλας αντάλλαξε αναμνηστικά με τους ανθρώπους του Γαλλικού Συλλόγου, αλλά και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ Σεργκέι Τσερνίτσιν.

Ο Παναιτωλικός μάλιστα είχε τυπώσει την επετειακή φανέλα με τα ονόματα των ανθρώπων της Μονακό στην πλάτη, ως αναμνηστικό για την συγκεκριμένη ημέρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος