Συνέντευξη του υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας στον Real FM

«Ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής θα στείλουν οι ψηφοφόροι στις ευρωεκλογές» τόνισε ο Βασίλης Φεύγας, Σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ και Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Ο κ. Φεύγας ανέφερε ότι στον πυρήνα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται η μείωση των φόρων και η διεκδίκηση χαμηλότερων πρωτογενών πλεονάσματων από την Ευρώπη.

«Με την εφαρμογή των δεσμεύσεών μας από τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όλοι οι πολίτες θα έχουν άμεσο και χειροπιαστό αποτέλεσμα» επεσήμανε στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγας αναφέροντας τρία παραδείγματα:

  • Η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, σημαίνει 150 ευρώ λιγότερο φόρο το χρόνο για ένα μέσο ιδιοκτήτη.
  • Η μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για τα φυσικά πρόσωπα στο 9%, για εισοδήματα μέχρι 10.000€, από 22% σήμερα και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος σημαίνει ότι τρεις στους τέσσερις ελεύθερους επαγγελματίες θα πληρώνουν μέχρι 900 ευρώ φόρο. Σήμερα πληρώνουν φόρο και τέλος επιτηδεύματος 2.850 ευρώ το χρόνο. Αύριο, με κυβέρνηση Ν.Δ. θα πληρώνουν μέχρι 1.950 ευρώ λιγότερο φόρο.
  • Η κατάργηση της ψηφισμένης από την κυβέρνηση μείωση του αφορολογήτου σημαίνει ότι ο συνταξιούχους γλυτώσει τη 12η σύνταξη και ο χαμηλόμισθος ένα χάσει μηνιάτικο. Ένας συνταξιούχος με σύνταξη 750 ευρώ το μήνα, θα κρατήσει στην τσέπη του 442 ευρώ παραπάνω

«Στόχος μας», κατέληξε ο κ. Φεύγας, «είναι να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον ώστε να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας και συνθήκες ευημερίας για όλους τους πολίτες».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος