Συνέντευξη του υποψήφιου Βουλευτή Βασίλη Φεύγα στο Star

«Έχουμε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα και επί τρία χρόνια δεν έχουμε πει τίποτε που δεν μπορούμε να κάνουμε», είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Όπως εξήγησε, στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, αφού κλείσει ο κύκλος της υπερφορολόγησης και των υψηλών ασφαλιστικών εισφορών. Τόνισε, επίσης, πως για πρώτη φορά ένα κόμμα που υποσχέθηκε τόσο λίγα κέρδισε τις Ευρωεκλογές με τόσο μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και οι Ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και αλλαγή κλίματος αν, για παράδειγμα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες δίνουν πάνω από 70% των εσόδων τους σε φόρους και εισφορές.

Κάνοντας ειδική αναφορά στην Αιτωλοακαρνανία ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε ότι οι νέοι δεν αντέχουν άλλο να έχουν μόνο part time απασχόληση, ν’ αναζητούν προσωρινή δουλειά κάποιους μήνες στον τουρισμό ή να φεύγουν στο εξωτερικό. «Αυτή είναι η μεγάλη αποτυχία του κ. Τσίπρα και μπορώ να σας το βεβαιώσω από τις συνεχείς επαφές μου στην εκλογική μου περιφέρεια, με τους νέους που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν», επεσήμανε.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Φεύγα:

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος