Συνελήφθη 17χρονος το απόγευμα της Τετάρτης (19/7) στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία. Η ίδια κατηγορία βαρύνει έναν 22χρονο συνεργό του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και έναν ακόμα άγνωστο δράστη, οι οποίοι αναζητούνται.

Οι τρεις δράστες, την Τρίτη 18 Ιουλίου το μεσημέρι, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο κουζίνας, σε οικία στο Αιτωλικό και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών, ενώ μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 17χρονος και συνελήφθη. Ο 17χρονος και ο 22χρονος έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα και έχουν επιβληθεί σε βάρος τους περιοριστικοί όροι.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος