Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου

Στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας κατατάχτηκε η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα. Μέσα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, έγιναν οι πανελλήνιοι αγώνες όλων των κατηγοριών με την παρουσία 700 αθλητών και αθλητριών από 200 σωματεία όλης της χώρας.

Οι Αγρινιώτες αθλητές για άλλη μια φορά πρωταγωνίστησαν κατακτώντας 3 μετάλλια. Συγκεκριμένα ο 16χρονος Νίκος Σταμούλης μετά από μια συγκλονιστική κούρσα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον αγώνα των 4000μ. Παίδων. Στα 6000μ. των Εφήβων ο Ηλίας Αϋφαντόπουλος κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και στα 8000μ. των Νέων Ανδρών ο Κώστας Σταμούλης κέρδισε επίσης το χάλκινο μετάλλιο επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία στους δρόμους των μεγάλων αποστάσεων.

Οι επιτυχίες αυτές μαζί με την πολύ καλή παρουσία και των υπολοίπων αθλητών της ομάδας, Δημήτρη Μπεκούλη, Κωνσταντίνας Σταμούλη, Θοδωρή Αρωνιάδα και Χρήστου Τρομπούκη κατέταξαν την ΓΕΑ στους πρώτους συλλόγους της Ελλάδας.

Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής τους Μπάμπης Ποσονίδης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος