Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Εβδομάδα πληρωμών διανύουμε, καθώς μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, πλειοψηφία των συντάξεων, αλλά και το επίδομα του παιδιού.

ΚΕΑ

Η πληρωμή του Μαρτίου 2019 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι 28-02-2019) του προγράμματος θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019. Μάλιστα, από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (28/03) θα ξεκινήσει η πίστωση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή.

Συντάξεις

Από τις 28 Μαρτίου θα ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής των συντάξεων του Απριλίου 2019 και θα διαρκέσει έως τις 2 Απριλίου. Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής:

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου θα πληρωθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, καθώς και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Την Δευτέρα 1 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις ΟΑΕΕ και ΟΓΑ, ενώ την Τρίτη 2 Απριλίου θα πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις του ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ). Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Επίδομα παιδιού

Καταβάλλεται επίσης η πρώτη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού για το 2019 (για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο). Η εν λόγω δόση θα καταβληθεί σ’ όλους όσους θα έχουν υποβάλει νέα αίτηση για το 2019 μέχρι και 26 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος