Ο ΑΟ Αγρινίου έφτασε πολύ κοντά σε ιστορική συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία, ωστόσο η θέση του επιλαχόντος δεν ήταν αρκετή για να αγωνιστεί για πρώτη φορά ομάδα του Αγρινίου στην δεύτερη κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ της χώρας.

Οι Αγρινιώτες ωστόσο είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για όλα στο νέο πρωτάθλημα της Β Εθνικής που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα και ήδη από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Κυπέλλου -αλλά και τα φιλικά- έχουν δείξει ότι αξίζουν συμπαράσταση από το μπασκετικό κοινό της πόλης.

Ειδικά με την εικόνα που είχαν οι παίκτες του Μυριούνη στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο γι’ ακόμη μία χρονιά και θα παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά στην έδρα τους. Ο κόσμος ήδη έχει στηρίξει πολύ την όλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τη διοίκηση και οι… απαιτήσεις πλέον μεγαλώνουν με την αύξηση χωρητικότητας του κλειστού του ΔΑΚ Αγρινίου.

Το σίγουρο είναι πως στον ΑΟ Αγρινίου σκέφτονται με αισιοδοξία τη νέα χρονιά που έρχεται και θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, φτάνοντας αγωνιστικά στην Α2. Η ενίσχυση που έγινε το καλοκαίρι δείχνει μέχρι στιγμής ουσιαστική, το κλίμα είναι εξαιρετικό και μένει να δεθεί ολοκληρωτικά η ομάδα, για να παρουσιάσει το ιδανικό της πρόσωπο στους επίσημους αγώνες που ξεκινούν πολύ σύντομα.

Ο κόσμος αναμένεται να βρίσκεται και φέτος κοντά στην ομάδα του Μυριούνη, για να γίνει ο «6ος παίκτης» του ΑΟΑ στο κλειστό του ΔΑΚ, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει… απόρθητο για ακόμη μία χρονιά.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος