Πηγή: www.defence-point

Συγκλονιστικό είναι το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στο οποίο αποκαλύπτεται ότι μελέτη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που θα παρουσιαστεί από την ηγεσία τις επόμενες μέρες, αναφέρει ότι περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) συζητούν σοβαρά το να επιστρέψουν στην επαρχία και να ασχοληθούν με τις καλλιέργειες!

Την αποκάλυψη έκανε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Δριβελέγκας, παρουσία του οποίου πραγματοποιήθηκε η υπογραφή των πρώτων συμβάσεων μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης στην Κεντρική Μακεδονία.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από το προφίλ σας στο facebook, κάντε LIKE στη σελίδα του agriniovoice.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας όπου αποτυπώνονται δηλώσεις του υφυπουργού, στο ζήτημα της διαδικασίας μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης, έχουν κατατεθεί ήδη 4.000 αιτήσεις πανελλαδικά, ενώ στόχος είναι μέχρι το καλοκαίρι να έχουν μισθωθεί 10.000 αγροτεμάχια που αντιστοιχούν σε εκτάσεις 100.000 στρεμμάτων συνολικά.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος