Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα, ώστε να αισθάνονται άπαντες περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά στην υπόθεση της παραμονής στην Super League. Ακολουθεί ένα παιχνίδι που πάντα έχει ιδιαιτερότητες, με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αλλά αυτή τη φορά έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία και θα είναι επιτυχία για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αν καταφέρει να αποφύγει την ήττα.

Τόσο ο ΠΑΣ όσο και η Κέρκυρα είναι ομάδες που βρίσκονται πίσω στη βαθμολογία και δεν πρέπει να πλησιάσουν τον Παναιτωλικό. Δεδομένου ότι κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να πετύχει ο Λεβαδειακός που έχει αρκετά λιγότερα ματς, Γιάννενα και Κέρκυρα είναι από τις ομάδες που πρέπει να βρίσκονται κάτω από τους κυανοκίτρινους, μαζί με τη Δόξα Δράμας. Σε αυτή την ευνοϊκή περίπτωση, η ομάδα του Αγρινίου θα βρίσκεται σίγουρα εκτός της τελευταίας τριάδας, που θα υποβιβαστεί. Μετά τα Γιάννενα ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι (εξ αναβολής) με τη Δόξα Δράμας. Ματς που ο Παναιτωλικός πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε και ο Τεννές ποντάρει στην επιστροφή πολλών ποδοσφαιριστών από τους τραυματισμούς, αρχής γενομένης από αυτό στα Γιάννενα.

Μικρή προσέλευση

Εκείνο που προβλημάτισε πολύ τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, είναι η πολύ μικρότερη προσέλευση φιλάθλων στα δυο πρόσφατα παιχνίδια του Αγρινίου με ΟΦΗ και Κέρκυρα. Ειδικά με αντιπάλους τους «Φαίακες» οι κυανοκίτρινοι έπαιζαν έναν ζωτικής σημασίας αγώνα και τα εισιτήρια ήταν 4.387 μόνον! Μόνον, διότι περίπου 4.200 είναι οι προπωλημένες Κάρτες Διαρκείας, και παρατηρήθηκε το φαινόμενο να μην βρίσκονται στο γήπεδο αρκετοί κάτοχοι Διαρκείας. Πάντως στον αριθμό των θεατών σε κάθε αγώνα υπολογίζονται εκείνοι που πηγαίνουν στο γήπεδο. Αν δηλαδή κάποιος κάτοχος Κάρτας Διαρκείας δεν παρακολουθήσει το ματς, και δεν την παραχώρησε σε άλλον, δεν υπολογίζεται στον αριθμό των θεατών παρότι το εισιτήριο έχει ουσιαστικά πουληθεί.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος