Ανακοίνωση σχετικά με την έλλειψη νερού στο Παναιτώλιο εξέδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγρίνιο, Ανατροπή Τώρα» Δημήτρης Τραπεζιώτης. Ο κ. Τραπεζιώτης υπογραμμίζει ότι η «Δημοτική Αρχή εμφανίζει πρωτοφανή αδυναμία να ελέγχει και να συντηρεί τις υποδομές που υπήρχαν στο Παναιτώλιο πριν την έναρξη της θητείας της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Τραπεζιώτη.

«Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια οι κάτοικοι του Παναιτωλίου, μέσα σε συνθήκες καύσωνα, βρίσκονται για πρώτη φορά χωρίς νερό. Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ικανοποιήσουν στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή εμφανίζει πρωτοφανή αδυναμία να ελέγχει και να συντηρεί τις υποδομές που υπήρχαν στο Παναιτώλιο πριν την έναρξη της θητείας της και ικανοποιούσαν στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες των κατοίκων του όπως αυτές που εξαρτώνται από το νερό.
Συγκεκριμένα η σημερινή Δημοτική Αρχή εγκατέλειψε στη μοίρα τους τις γεωτρήσεις που λειτουργούσαν κανονικά στο Παναιτώλιο και εξασφάλιζαν την ύδρευση των κατοίκων του χωρίς κανένα πρόβλημα επί 13 ολόκληρα χρόνια.

ΚΑΛΟΥΜΕ το Δήμο Αγρινίου να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη έχουν υποστεί από την εγκατάλειψη οι γεωτρήσεις στο Παναιτώλιο και να ενεργοποιήσει άμεσα τη λειτουργία τους διότι οι κάτοικοι κοντεύουν να σκάσουν από την έλλειψη νερού και σε λίγο η οργή τους θα ξεχειλίσει και θα στείλει τη σημερινή Δημοτική Αρχή στην αντιπολίτευση πριν την ώρα της».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος