Επίθεση δέχτηκε ο διαχειριστής του τοπικού blog του Παναιτωλίου

Λεκτική και σωματική επίθεση δέχτηκε ο διαχειριστής του τοπικού blog του Παναιτωλίου panaitolionews το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου. Είχε μεταβεί στον προαύλιο χώρο του ΙΝ Αγίας Τριάδας στο Παναιτώλιο για κάλυψη εκδήλωσης και δέχτηκε επίθεση από αδερφό Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αγρινίου.

Ο διαχειριστής του τοπικού blog αποχώρησε από την εκδήλωση, αφού ενημέρωσε τον διοργανωτή της εκδήλωσης.

Στην σχετική ανάρτησή του το τοπικό blog αναφέρει:

«Πρωτοφανή και χωρίς αφορμή επίθεση λεκτική και σωματική δέχθηκε ο διαχειριστής του Blog PanaitolioNews το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, κατά την κάλυψη εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στο Παναιτώλιο, από τον αδερφό εν ενεργεία μεν, απερχόμενου δε, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αγρινίου.

Για λόγους που ίσως μόνο αυτός γνωρίζει απείλησε και προσπάθησε να απωθήσει τον διαχειριστή του PanaitolioNews, ώστε να μην γίνει η κάλυψη της εκδήλωσης, μιας εκδήλωσης με χορευτικά από παιδιά των δημοτικών σχολείων του Παναιτωλίου, που επίσημα είχε προσκληθεί το PanaitolioNews.

Στο επεισόδιο παρενέβη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου, όπου απώθησε τον αδερφό του Δημοτικού Συμβούλου και έτσι έληξε το επεισόδιο.

Ο Διαχειριστής του PanaitolioNews στην συνέχεια ενημέρωσε τον διοργανωτή της εκδήλωσης ότι αποχωρεί λόγω του επεισοδίου και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

[Το PanaitolioNews πιστεύουμε έχει δείξει τα τελευταία πέντε χρόνια τα δείγματα της γραφής του και ανεξάρτητο, αδέσμευτο και χωρίς παρεμβολές και υποδείξεις συνεχίζει να ενημερώνει και να καταγράφει τα γεγονότα στο Παναιτώλιο και την γύρω περιοχή.

Έτσι και θα συνεχίσουμε χωρίς να μας φοβίζει κάθε δείγμα τραμπουκισμού, αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού, από όπου κι αν προέρχεται αυτό.]» 

Το agriniovoice.gr καταδικάζει την επίθεση.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος