Ο Άγιος Βασίλης με το… περιπολικό!

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Ι.Ρ.Α., στο πλαίσιο της κοινωνικής της αποστολής, επισκέφθηκε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το 1ο Ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Αγρινίου. Ο Άγιος Βασίλης άφησε τους ταράνδους να ξεκουραστούν για λίγο και… μπήκε στο περιπολικό για να μεταφέρει τα δώρα στα παιδιά του σχολείου. Κάθε παιδάκι πήρε από ένα δώρο που προοριζόταν ειδικά για αυτό. Ο Άγιος Βασίλης καλούσε ένα-ένα τα παιδάκια δίνοντάς τους τα δώρα τους.

«Η χαρά των παιδιών απερίγραπτη, αλλά το ίδιο απερίγραπτα είναι και τα δικά μας συναισθήματα απ’ την εμπειρία μας αυτή. Η δύναμη ψυχής αυτών των παιδιών που δίνουν καθημερινά την μάχη τους να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους σε κάνει να υποκλίνεσαι. Η δύναμη και η θέληση όλων των δασκάλων αλλά και των γονιών που προσπαθούν να ανταποκριθούν στο καθήκον να προσφέρουν στα παιδιά αυτά το καλύτερο δυνατό, σε κάνει να αισθάνεσαι απέραντο σεβασμό. Όλοι τους αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για εμάς, για την αγάπη, τον σεβασμό, την υπομονή, την θέληση, την προσπάθεια, την αλληλεγγύη και την στήριξη των συνανθρώπων μας που η μοίρα τους στέρησε πράγματα από αυτά που για άλλους ανθρώπους είναι δεδομένα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα παιδάκια να μας ψάλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και στην συνέχεια με ευχές και κεράσματα απ’ το προσωπικό του σχολείου τους οποίους θερμά ευχαριστούμε για την υποδοχή. Η Τοπική μας διοίκηση συνεχάρη το προσωπικό του σχολείου για το έργο που επιτελούν και δεσμεύτηκε στο μέλλον να αναζητήσει τρόπους υποστήριξης του έργου τους» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Ι.Ρ.Α..

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος