Συνεχίζει τις επισκέψεις η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ

Επίσκεψη σε υπηρεσίες πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Γεωργία Μπόκα. Αρχικά επισκέφτηκε τον ΟΑΕΔ, στον οποίο εργάζεται, στα προγράμματα που αφορούν το ΕΣΠΑ. Αυτή τη φορά όμως πήγε στα γραφεία του Οργανισμού υπό άλλη ιδιότητα.

Η κα. Μπόκα είχε διάλογο με τους εργαζομένους του Οργανισμού, αλλά και τους πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο, όπου τέθηκαν όλα τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Φεύγοντας, ευχήθηκε να υπάρξουν περισσότερες θέσεις εργασίας για τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας καθώς και πιο υγιές περιβάλλον για το προσωπικό, την υλικοτεχνική υποδομή και γενικότερα τη λειτουργία της υπηρεσίας.

Η υποψήφια Βουλευτής επισκέφτηκε επίσης τον ΟΑΕΕ, την ΔΟΥ Αγρινίου και τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ. Στην Εφορία ενημερώθηκε από τους Διευθυντές για τα προβλήματα, ενώ επισκέφτηκε και τα επιμέρους Τμήματα, όπου συνομίλησε με τους προϊσταμένους και τους υπαλλήλους. Η κα. Μπόκα δεσμεύτηκε να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα, ώστε η εφορία να είναι αποτελεσματική επιτελώντας το έργο της με αύξηση των εσόδων και μείωση των δαπανών.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος